Studio Maanzaad


Marjolein Rutgers & Annebel Schipper
Wie zaait mag oogsten!


Kwaliteit en diversiteit

Hoewel Studio Maanzaad maar tweekoppig sterk is, verzetten ze werk voor vier! En dat zonder de kantjes eraf te lopen. Bij Studio Maanzaad gaat nooit een ontwerp de deur uit dat niet aan eigen norm voldoet. De ontwerpen zijn divers – van een strak grid naar vrije hand, van illustratie tot krachtige typografie – en laten zien dat deze twee van alle markten thuis zijn. Een breed inzetbaar duo, conceptueel sterk en met goede oren. Ze luisteren naar de klant (maar écht luisteren) en komen met een passend voorstel.

Wil je zo’n stukje kwaliteit, diversiteit en plezier in huis hebben? Stuur een mail en ontvang het exclusieve gerisoprinte Maanzaad pakketje in de bus!

Plezier

Dat plezier doorschemert in het werk, kan je zien. Daar hoef je geen getraind oog voor te hebben of een kenner te zijn. Vanuit plezier en passie worden de beste dingen gemaakt. Werk waar mensen op zitten te wachten. 

Aanpakken

Wat bijdraagt aan dat plezier is aanpakken. De doe-mentaliteit. Studio Maanzaad houdt ervan een project op te pakken en ook door te pakken. Knallen, een project van begin tot eind opzetten en afronden. Ze denken graag mee vanaf het prille begin, brainstormen en komen zo graag samen tot de beste uiting voor het vraagstuk van de opdrachtgever.


 
‘Do not covet your ideas. Give away everything you know,
and more will come back to you’
— Paul Arden
 

We go way back

Marjolein en Annebel kennen elkaar van hun samenwerking bij Studio ’t Brandt Weer. Na hun tijd hier, scheidden de wegen, om elkaar een paar jaar later weer tegen te komen op de Pure Markt. Marjolein had in de tussentijd veel ervaring opgedaan bij vijf890 en werkte in haar vrije tijd aan Majorie Knit, terwijl Annebel een bedrijf had opgericht. Sindsdien hebben ze de krachten gebundeld en hebben ze veel mooie projecten gerealiseerd.